Nieuwbouw

We begrijpen dat de bouw van een nieuwe woning voor veel mensen een droom is die werkelijkheid wordt. Daarom denken we graag vanaf het eerste moment met u mee. Bijvoorbeeld bij de aanvraag van een bouwvergunning of bij het maken van de eerste tekeningen. We kunnen u door het gehele project begeleiden en dat biedt u alleen maar voordelen. Prijsvoordelen bijvoorbeeld. En als enige aanspreekpunt houden we u altijd op de hoogte van alle vorderingen. Zo weet u altijd precies waar u aan toe bent!

 

PASSIEF BOUWEN

Wij hebben ons gespecialiseerd in 'passief bouwen'. Een nieuwe techniek waarbij woningen volledig luchtdicht (energie neutraal en dus extra goed geïsoleerd) gebouwd worden. Ontzettend interessant, vooral omdat alle nieuwbouwwoningen vanaf 2020 volledig luchtdicht gebouwd worden. Ook bij dakrenovatie kan deze techniek toegepast worden. Een ongeïsoleerde dakconstructie levert namelijk 30% warmteverlies op. We geven u hier dan ook graag een passend advies over. Interesse? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

 

Nieuwbouw moderne woonboerderij in Heesch

In november 2015 zijn we gestart met de nieuwbouw van een moderne woonboerderij aan de Monseigneur van den Hurklaan in Heesch.

>> bekijk de foto's van dit project

 


Foto's van nieuwbouw projecten:

Deze website wil gebruik maken van cookies.