(Dak)renovatie / Verbouw

Martijn van den Braak Projectbouw kan uw complete verbouwing of renovatie verzorgen. Vanaf de eerste bouwtekening en het aanvragen van een eventuele vergunning tot de uiteindelijke oplevering. We nemen alle werkzaamheden uit handen. U kunt hierbij denken aan de sloopwerkzaamheden bij de start tot en met het schilderwerk aan het einde van het traject. 

 

Isoleren en luchtdicht bouwen

Door een woning te verbouwen of renoveren kun je het woongenot een stuk aangenamer maken. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van een keuken, een nieuwe vloer of het vernieuwen van de muren. Verbouwen of renoveren kan u nog veel meer opleveren. Door het vernieuwen van diverse onderdelen zal de waarde van uw huis niet alleen flink stijgen, het levert ook diverse energiebesparingen op:

  • Een niet geïsoleerde gevel heeft een warmteverlies van 25%
  • Met dubbel glas heeft een woning ongeveer 13% minder wartmeverlies
  • Bij het isoleren van een bestaande vloer 7% minder warmteverlies
  • Het dichten van naden en kieren in een woning: 5% minder warmteverlies

 

dakrenovatie

Vooral bij oudere woningen is een (grondige) dakrenovatie vaak geen overbodige luxe. Een dakrenovatie leidt namelijk tot een betere isolatie en een lagere energierekening. De keuze voor de juiste materialen is hierbij van groot belang. In combinatie met een goede isolatie zijn er verschillende plaattypes toepasbaar, zoals een brandwerende plaat en een geluidswerende plaat. Ideaal voor woningen die langs een drukke weg staan. 

 

Enkele voorbeelden van renovatieprojecten:

Deze website wil gebruik maken van cookies.