Over ons

Al ver voor de start van Martijn van den Braak Projectbouw in 2005, heeft eigenaar Martijn van den Braak bij verschillende gerenommeerde bedrijven ruime ervaring opgedaan. Bij de realisatie van nieuwbouwprojecten bijvoorbeeld, maar ook bij woninguitbreidingen en verbouwingen van woningen en bedrijfspanden. Mede door de opgedane kennis en ervaring hebben we sinds 2005 een groot aantal (grote en kleine) bouwprojecten in de verre regio mogen realiseren en begeleiden.

 

 

 

persoonlijk en FLEXIBEL

Het vaste team van Martijn van den Braak Projectbouw bestaat uit vier personen. Bij onze werkzaamheden spelen persoonlijk contact en een flexibele werkwijze een belangrijke rol. We zijn altijd bereikbaar en hebben één aanspreekpunt voor al uw vragen, wensen en ideeën. Het volledige team blijft - met name bij renovaties en verbouwingen - altijd direct communiceren met de opdrachtgever. Voor, tijdens en uiteraard ook na oplevering van het bouwproject. 

 

OVentek Bouwkundem het optimale resultaat te bereiken, maken we bovendien gebuik van een uitgebreid netwerk van deskundige partners op wie we altijd kunnen vertrouwen. We werken vrijwel altijd met dezelfde onderaannemers en kunnen daardoor werken met een strakke planning. In samenwerking met Ventek Bouwkunde kunnen we een volledig bouwtraject verzorgen en begeleiden, vanaf de eerste bouwtekening en de aanvraag van een bouwvergunning.

  

Verhuur opslagcontainer

Het is mogelijk om tijdelijk een opslagcontainer bij ons te huren. Dat komt tijdens het bouwproces vaak goed van pas, bijvoorbeeld voor de opslag van uw meubilair. Deze opslagcontainer wordt door ons op locatie geleverd en in overleg weer opgehaald. Ook voor de opslag en het afvoer van uw bouwafval hebben wij diverse mogelijkheden. Interesse? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

 

WERKWIJZE

>> Lees meer over onze werkwijze

 

 

 

Deze website wil gebruik maken van cookies.